Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Το γέλιο τώρα αρχίζει

Αντωνάκη τα έκανες θάλασσα. Ακόμα χειρότερα, σαν τα μούτρα σου. Καλά, δεν ρώτησες ούτε ένα γαλανό στέλεχος, πριν κάνεις αυτή τη φαρσοκωμωδία στη βουλή;

Κουκούλωσες την υπόθεση, έδωσες άσυλο στο Βενιζέλο, και μαζί μ αυτό σε όλα τα σκάνδαλα των πράσινων συνέταιρων και άσπονδων φίλων σου. Για το Μπενίτο δε θα πω τίποτα, αφού δεν ασχολούμαι με τα πτώματα.

Θα σου πω όμως, ότι η σκηνοθετημένη κωμωδία, που έκανες για να βγάλεις λάδι το χοντρό και τους υπόλοιπους, έβγαλε άφθονο κι αβίαστο γέλιο. Μπράβο, αξίζει βραβείο. Καινούριο συκώτι κάναμε, όταν ακούγαμε τους τρόπους, που πανικόβλητος έλεγες να κάνεις, για να σωθείς από τις διαρροές. Ακόμα κι όταν υπό το κράτος του φόβου έστησες τελικά 4 κάλπες, τα κόλπα με τα ψηφαλάκια έκαναν κουρελού το κύρος της αστικής δημοπρασίας. "Αθωώστε τον, μην πέσουμε!" Πόσο πιο χαμηλά να πέφτατε; Πάτο πιάσατε.  

Τα αποτελέσματα τα είδες; Φανερά, τα γίδια είναι υπάκουα, μόλις γυρίσεις όμως την πλάτη... Ούτε τους βουλευτές σας, που ψήφισαν το ξεπούλημα και την καταστροφή της χώρας, δεν πείσατε.

Σήμερα είδα μερικούς νεοδημοκράτες. Σκυφτοί, ταπεινωμένοι, αμίλητοι, λες κι είχανε κηδεία. Δεν είναι και λίγο να δίνει ΝΔ συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ και να το υπερασπίζεται μέχρι εξευτελισμού.

Αντέχουν, φαίνεται οι ελάχιστοι που σου έμειναν, την πείνα, το κρύο, τις βλακείες σου, αλλά αυτό είναι αβάσταχτο γι αυτούς. Περαστικά νεοδημοκράτες, κι όπως είπε κι ένας ξένος ... κουράγκιο!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: