Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Πλάτανος Σάμου: Σαμιώτικη πρωτοτυπία για 3η φορά…

Σαμιώτικη πρωτοτυπία για 3η φορά παρουσίας εκπροσώπων –
παρατηρητών της δημοτικής αρχής, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" στον Πλάτανο στις 28 Σεπτεμβρίου. Ο αντιδήμαρχος κ. Καλατζής και η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος δύο νομικών προσώπων του δήμου κ. Ανδρεάδου παρόντες…!!!

Τα προβλήματα του νησιού μας πολλά, ουσιαστικά, χρονίζοντα, αλλά και άλυτα. Διεξοδικά, όσο και αναλυτικά, αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Οι απορίες, ο προβληματισμός και η απραξία από το κομματικό κατεστημένο που κυβερνά τον τόπο μας είναι καταχωρημένες στις συνειδήσεις πολλών. Η κομματική νοοτροπία, βαθιά ριζωμένη στο υποσυνείδητο των εκάστοτε κυβερνώντων και διοικούντων τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεχίζει να υπάρχει.

Αυτή ακριβώς την τάξη πραγμάτων έρχεται να αντιπαλέψει και να ανατρέψει η δημοτική παράταξη "Ανατροπή". Καταστολή και διαγραφή μιας εκάστοτε καθεστηκυίας τάξης. Ασυμβίβαστη, σ’ αυτού του είδους φιλοσοφίες και αντιλήψεις με στόχο πολιτικοκομματικά οφέλη, έρχεται δυναμικά και καθοριστικά να αφοπλίσει και να εξαφανίσει τα απαξιωμένα πολιτικά κίνητρα που τις καθοδηγούν.

Η "Ανατροπή" είναι εκ διαμέτρου αντίθετη σε όλα αυτά, πορεύεται έχοντας στη φιλοσοφία της την πάταξη αυτού του κατεστημένου.

Η "Ανατροπή" δεν κενοδοξεί, αλλά καινοδοξεί…

Η "Ανατροπή" δεν παρασύρει υποσχόμενη…

Η "Ανατροπή" δεν τάζει…

Η "Ανατροπή" δεν παραπλανά…

Η "Ανατροπή" δεν κάνει διακρίσεις…

Δεν οδηγεί την «Σάμο μπροστά», υποσχόμενη ψεύτικες ελπίδες!

Αυτός ο τόπος έχει υποστεί τα πάνδεινα από χρεοκοπημένες πρακτικές, αντιλήψεις και ψευδεπίγραφες υποσχέσεις. Δεν ανέχεται άλλο, δεν έχει άλλα περιθώρια υπομονής, δεν επιτρέπει πλέον άλλα λάθη του παρελθόντος.

Αυτός ο κόσμος βαρέθηκε, κουράστηκε, σιχάθηκε, αηδίασε, απαξίωσε, υπέφερε, πόνεσε. Ο κόσμος ωρίμασε από τα παθήματά του τόσα χρόνια, και με οδηγό τη συνείδησή του απαγκιστρώνεται και προσανατολίζεται σε νέες λύσεις, οι οποίες έχουν άμεση επίδραση και υπηρεσία προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το νησί μας έχει την ανάγκη της ανανέωσης από νέα πρόσωπα, που δεν έχουν φθαρεί και που είναι αδιάφθορα πολιτικά.

Τα ιδανικά των νέων ανθρώπων, σε συνδυασμό με την όρεξη, διάθεση και αγάπη για τον τόπο, είναι τα όπλα με τα οποία πορεύεται βήμα βήμα ο συνδυασμός,

ξεκλειδώνοντας από το χρονοντούλαπο της λήθης και απραξίας όλα όσα έπρεπε να έχουν πράξει τόσα χρόνια στον τόπο μας οι προηγούμενοι, οι σημερινοί και ασφαλώς οι επόμενοι.

Η "Ανατροπή" είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα διοικώντας αυτόν τον τόπο, έχοντας στο συρτάρι της τα προγράμματα για όλους τους χώρους και τομείς. Το επιτελείο της είναι έμπειρο και ετοιμοπόλεμο σε όλους τους τομείς: πρωτογενής τομέας, τουρισμός, οικογένεια, θρησκεία, παιδεία, υγεία, οικονομία, οικολογική συνείδηση, κοινωνική συνοχή και άλλα.

Τέλος, χαιρετίζοντας την παρουσία για 3η φορά μέσα στο 2016 των παρατηρητών της δημοτικής αρχής, η "Ανατροπή" εύχεται πραγματικά να είναι προσφορά συνεργασίας αληθινή και όχι μηδενισμού και απραξίας, τώρα και στο μέλλον.

Η "Ανατροπή" πιστεύει και αγωνίζεται για την επόμενη μέρα, γι’ αυτό τρέχει κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: