Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η Δ/ντρια Εκπ/σης Γ Αθήνας "δούλεψε υπερωριακά" και αυτό το Σ/Κ αλλάζοντας τις τοποθετήσεις και τις υπεραριθμίες, του αιρετού Παντελή Βαϊνά

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12.30

ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σήμερα αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της Γ΄ Δ/νσης νέος πίνακας με αλλαγές στις τοποθετήσεις των υπεράριθμων και στη λίστα των πλεοναζόντων που θα δοθούν εκ νέου στην Περιφέρεια (αυξήθηκαν στους 81).

Πάλι η Διευθύντρια της Γ΄ Αθήνας δούλεψε Σαββατοκύριακο και χωρίς συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ. Η δικαιολογία είναι πως έπρεπε να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν αλλά κουβέντα για την αυθαίρετη και παράνομη διαδικασία που ακολουθήθηκε και ακολουθείται. Μια διαδικασία που μετατρέπει 81 εκπαιδευτικούς σε πρόσφυγες και τους αντιμετωπίζει ως απλά νούμερα.

Συνάδελφοι, η ιστορία αυτή μας αφορά όλους γιατί είναι σκηνή από τα προσεχώς που θα είναι τέτοια αλλά και χειρότερα (διαθεσιμότητες – απολύσεις).

Οι σύλλογοι της Γ΄ Αθήνας καλούν όλους τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς στις 8.30 το πρωί στη Γ΄ Δ/νση για να κάνουν ενστάσεις και να οργανώσουμε μαζί την αντίδρασή μας.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12.30

ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΒΑΪΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας

εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

(ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

τηλ. 6976556513. http://vainasp.wordpress.com/  

mail: vainasp@gmail.com

αναπληρωματικός ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τηλ. 6934197300

Δεν υπάρχουν σχόλια: