Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογός μας έλαβε την 22 Σεπ 2013 δύο έγγραφα αγωνίας από τους Συλλόγους Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Σάμου καθώς και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Λέκας που αφορούσαν σε κλείσιμο πέντε νηπιαγωγείων στο Νομό (Πύργου, Υδρούσας, Λέκας, Παγώνδα και Κουμέΐκων) καθώς και την απόφασή τους για διαμαρτυρίες – κατάληψη του Δημοτικού σχολείου Λέκας από 23 Σεπ. 2013.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας καταγγέλει την εντολοδόχο της κυβέρ-νησης Διοίκηση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου που προέβη στο κλείσιμο των πέντε νηπιαγωγείων του νομού και απαιτεί την άμεση αποκατάσταση της αδικίας που πλήττει για μια ακόμη φορά βάναυσα την ακριτική οικογένεια ενώ συμπαρίσταται πλήρως στις ανωτέρω αποφάσεις των συλλόγων.

Ας μας απαντήσει κάποιος που αύριο θα μοιράζει υποσχέσεις για άγρα ψήφων στα χωριά που πλήττονται επί του παρόντος, αν επιθυμεί την απαξίωση της Ελληνικής υπαίθρου ή αν όλες οι εν λόγω ενέργειες γίνονται για να επιτευχθεί η διατυμπανίζουσα «ανάπτυξη».

Συνημμένα υποβάλλονται τα κοινοποιηθέντα σε εμάς έγγραφα.

                                                                        Με σεβασμό

                                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                         Ο                                                                 Ο

                ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

               Ιωάννης Βούρος                                          Απόστολος Γ. Τσιώλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: