Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Μαραθόκαμπος Σάμου : Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη…

IMG_9777IMG_9770Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την δημοτική κοινότητα του Μαραθοκάμπου. Έγινε ενημέρωση για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και συζήτηση για διάφορα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

IMG_9779Ο πρόεδρος της κοινότητας, Βαγγέλης Χαρτοφύλλης, επισήμανε κάποια θέματα της καθημερινότητας, που άλλα λύνονται και άλλα όχι. Αναφέρθηκε σε ζητήματα του παρελθόντος, όπως τα νερά που είχαν να μετρηθούν από το 2009, αλλά και στις παραλίες του Κάμπου, όπου έφτανε έναν πολύ μικρό χρηματικό αντίτιμο στον δήμο.

IMG_9778Οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονα τις διαμαρτυρίες τους σε πολλά θέματα. Ο δημοτικός φωτισμός έχει πολλά προβλήματα, και χαλασμένες λάμπες δεν έχουν αλλαχτεί πάνω από χρόνο. Ούτε η πλατεία δεν έχει παντού λάμπες σε λειτουργία. Επίσης, πολλοί αναφέρθηκαν στην αγροτική οδοποιία, που είναι σε άθλια κατάσταση. Ένας παρευρισκόμενος, δείχνοντας την απογοήτευσή του και γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, είπε χαρακτηριστικά: "Αν έχεις μόνο μπάρμπα στην Κορώνη, σε υπολογίζουν..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: