Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Τσίπρας και Λεβέντης αλλάζουν μαζί τη χώρα

tsipras-leventisΠολύ κοντά βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, αφού μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει χημεία. Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει από το τηλέφωνο με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνομιλίες με τον Νίκο Αλέφαντο και την Ελένη Λουκά.

Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, αν και δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη.

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι τρομερός ψεύτης και εξαπατά τους πάντες.

«Έχω κι ένα όνομα στην κοινωνία και δεν σκοπεύω να το χαλάσω εξαιτίας του Τσίπρα» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Για να αναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να τηρήσει τα όσα θα συμφωνήσουν, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως σκοπεύει να συμφωνήσει με τον Τσίπρα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που θέλει ο ίδιος.

«Έχω παρατηρήσει πως ο Τσίπρας κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα λέει, οπότε, αν συμφωνήσει στα αντίθετα από αυτά που θέλω, θα κάνει τα αντίθετα, δηλαδή αυτά που θέλω πραγματικά» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, εκπλήσσοντας τους πάντες με την πυρηνική του σκέψη.

Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως δεν θέλει να γίνει τσόντα σαν τον Πάνο Καμμένο, και έχει δίκιο, γιατί τον Καμμένο τον φαντάζεσαι σε ερασιτεχνική τσόντα να φιστικώνει μια νταρντάνα κρεβατογεμίστρα -αφού, βέβαια, έχει πρώτα γονατίσει τρία ταψιά γεμιστά-, ενώ του Λεβέντη δεν του πάει η τσόντα γιατί είναι ραμολί και ντεκαβλέ.

Η πιθανή συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Λεβέντη έχει γεμίσει ενθουσιασμό τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό ακριβώς ονειρεύονταν όταν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: να συνεργαστεί ο Τσίπρας με τον Λεβέντη.

(Αυτή η ιστορία με τον Τσίπρα πρωθυπουργό και την Πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, όσο πάει, γίνεται όλο και καλύτερη. Τύφλα να έχουν οι Μόντι Πάιθον)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: