Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συνεδρίαση και αποφάσεις Δ.Σ. (22/11/2013)

Την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Η Α΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8.30 π.μ. στο 1ο Δ.Σ. Σάμου. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. για την ανακήρυξη των υποψηφίων για το νέο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο 1ο Δ.Σ. Σάμου. Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο fax: 22730 91404 ή να τις προσκομίσουν αυτοπροσώπως στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Για τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα ενημερωθείτε σε επόμενη εγκύκλιο (μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με το Σύλλογο για τις δικές σας προτάσεις).
  1. Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί ανακοίνωση για το νέο πληροφοριακό σύστημα mySchool και να ζητηθεί τόσο από τη ΔΟΕ, όσο και από τους Συλλόγους γονέων και τους Διευθυντές των σχολείων να μη συνδράμουν στο ηλεκτρονικό φακέλωμα δασκάλων και μαθητών (η ανακοίνωση σας έχει αποσταλεί ήδη με προηγούμενο έγγραφο).
  1. Τέλος, αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί έγγραφο διαμαρτυρίας α) για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία των υπευθύνων προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις που υπολείπονται προκειμένου να λειτουργήσουν επιτέλους τα 4 νηπιαγωγεία που –σχεδόν Δεκέμβρης πια- παραμένουν ακόμη κλειστά και β) για τις αιφνιδιαστικές αποσπάσεις ειδικοτήτων σε ΕΑΕΠ (αλλά και για τις αποσπάσεις ειδικοτήτων γενικότερα), που θέτουν σε απίστευτη ταλαιπωρία μαθητές και δασκάλους και κατηγοριοποιούν τα σχολεία κάνοντας διακρίσεις ανάμεσα στους μαθητές.
Για το έγγραφο της παρ. 3 θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη ανακοίνωση.
clip_image002[8]
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου







Δεν υπάρχουν σχόλια: