Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Εύβοια : Θρήνος και σπαραγμός για την 28χρονη δασκάλα

Το πτώμα της νεαρής δασκάλας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 07.00 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Ιαλυσού κοντά στην Κρεμαστή.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 28χρονη Αναστασία που έφυγε πριν από λίγους μήνες με απόσπαση για Ρόδο.

Ήταν σήμερα στις 7 περίπου το πρωί στην περιοχή Κρεμαστή όταν οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο σώμα της 28χρονης δασκάλας, η οποία ήταν αγνοούμενη από εχτές το απόγευμα. Οι δύο κι ένας τρίτος συνάδελφός τους επέβαιναν μαζί σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή και όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το αυτοκίνητό τους, βγήκαν από αυτό για να σωθούν. Ο τελευταίος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα, ενώ αγνοείται ακόμα ο συνάδελφος της 28χρονης.

Η είδηση του θανάτου της νεαρής δασκάλας βύθισε σε πένθος τα Ψαχνά, από όπου κατάγεται και κατοικούσε όλα αυτά τα χρόνια με την μητέρα της και τα τρία αδέρφια της. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνιδι στην 28χρονη Αναστασία, αφού έφυγε από το 1ο Δημοτικό σχολείο των Ψαχνών πριν από λίγους μήνες με απόσπαση στη Ρόδο, αλλά εκεί την περίμενε ο θάνατος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: