Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Έπεσε ταβάνι σε αίθουσα Δημοτικού Σχολείου στην Καλαμπάκα!

Ευτυχώς εκείνη την ώρα οι μαθητές του ολοήμερου βρίσκονταν στην διπλανή αίθουσα

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή κάτι χειρότερο για τους μαθητές του ολοήμερου 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, όταν γύρω στις 3.30 χθες το μεσημέρι  αποξηλώθηκε μεγάλο κομμάτι του ταβανιού  και έπεσε σε αίθουσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikaladay το ευτύχημα ήταν ότι τα παιδιά εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα στην διπλανή αίθουσα, διαφορετικά το ταβάνι θα έπεφτε πάνω στους μαθητές  με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει κατασκευαστεί πρόσφατα και όλοι διερωτώνται τι θα γινόταν αν το ταβάνι έπεφτε στην αίθουσα που υπήρχαν τα παιδιά ή έπεφτε σήμερα που ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη αίθουσα θα λειτουργούσε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikaladay, η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων απαγόρευσε τους δημοσιογράφους να βγάλουν φωτογραφίες.

Να σημειωθεί επίσης ότι ανάλογο πρόβλημα είχε σημειωθεί και τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς όμως να γίνει τότε δημοσιοποίηση του θέματος.

Περιμένουμε απαντήσεις από το Δήμο Καλαμπάκας σχετικά με την επικινδυνότητα του εν λόγω σχολείου που όπως προαναφέρθηκε κατασκευάστηκε μόλις πριν λίγα χρόνια και θεωρείται από τα πιο σύγχρονα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: