Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO - Κατοχυρώνεται ως Στρατιωτική πατέντα, η Εφεύρεση που αλλάζει τον κόσμο

Όπως προβλέπουν κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι, βρισκόμαστε στην απαρχή μιας νέας εποχής της παγκόσμιας ιστορίας, στην οποία μπορεί να μας οδηγήσει το υδρογόνο και οι εφαρμογές του για παραγωγή ενέργειας.

Μεταξύ των «πιονέρων» αυτής της περιόδου που διανύουμε είναι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, η συσκευή του οποίου παράγει ηλεκτρισμό, καθώς και υδρογόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως καύσιμη ύλη για να τροφοδοτήσει με ενέργεια τον πολιτισμό μας. Μοναδικό έξοδο; Το αθώο νερό και στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση, που συνδυαζόμενα με τις κατάλληλες ραδιοσυχνότητες, παράγουν αυτό που μέχρι τώρα μας φαίνεται ως «θαύμα».

Στην πέμπτη κατά σειρά εκπομπή με θέμα τη σπουδαία εφεύρεση, τροφοδοτήθηκε απρόσκοπτα με ενέργεια παραγόμενη από νερό ένας βενζινοκινητήρας καθώς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές, υπό τα βλέμματα επιστημόνων που βρίσκονταν στο πάνελ του «Κίτρινου Τύπου».

Παράλληλα παρουσιάστηκε μια καθοριστικής σημασίας εξέλιξη: Την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε μία κλειστή σύσκεψη στο Πεντάγωνο, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, επιστημόνων και πολιτικού προσωπικού, για τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση. Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη συσκευή του και αμέσως βρήκε ανταπόκριση από την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία χαρακτήρισε «στρατιωτικό μυστικό» την αρχή λειτουργίας της.

Πλέον, έπειτα από την αναγνώριση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, το Υπουργείο αναλαμβάνει την εποπτεία της διαδικασίας ώστε η συσκευή να κατοχυρωθεί ως στρατιωτική πατέντα, εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη και την ασφάλειά της, ενώ παράλληλα θα διαθέσει ειδικό εργαστήριο για την υλοποίηση του προγράμματος που φιλοδοξεί να δώσει λύση στο ενεργειακό.

Τα βήματα για την καθιέρωση και αξιοποίηση της φιλόδοξης εφεύρεσης γίνονται σταθερά και με μέθοδο.

Δείτε απόσπασμα της εκπομπής

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο καθηγητής Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, καθώς βρίσκεται στο Παρίσι. «Ο κόσμος ανησυχεί, οι Αρχές ανησυχούν» είπε ο κ. Παπαμαρινόπουλος που τυχαίως δεν πέρασε από το σημείο των επιθέσεων που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού.
«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο κ. Ζωγράφος πέτυχε έναν ξεχωριστό άθλο. Παρακολουθώ όλες τις εκπομπές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους» τόνισε. Τέλος, σχολίασε με τα πιο θερμά λόγια την ανάληψη πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να θωρακίσει την ελληνική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου.

Ο Δημήτρης Σταυράκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός από το ΤΕΕ Κρήτης, χαρακτήρισε ως κάτι «μοναδικό» αυτό που παρακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες από τον «Κίτρινο Τύπο» και εξήρε τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η συσκευή στο άμεσο μέλλον για μια σειρά χρήσεων. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν την καταπληκτική συσκευή» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πράγματι, με τη λειτουργία της εφαρμόζονται όλοι οι νόμοι και οι κανόνες που έχουμε ήδη διδαχθεί στα πανεπιστήμια» σημείωσε. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: