Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς αποτέλεσμα και η 2η συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου

Χωρίς αποτέλεσμα και η 2η συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου, εξαιτίας της ΠΑΣΚ.

Η ΠΑΣΚ εμμένει στη θέση της, όπως διαμορφώθηκε στο προηγούμενο Δ.Σ.  (ζητά να εφαρμοσθεί το καταστατικό. Προτείνει αντιπροσωπευτικό –αναλογικό, αλλά δε συμμετέχει σε καμία θέση του προεδρείου, γιατί δεν αναγνωρίζει την κατανομή των εδρών (3-2-1-1) και θα κινηθεί δικαστικά. Πρόσθεσε επιπλέον ότι, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, δε θα αποδεχτεί καμία θέση, γιατί θεωρούν δίκαια την κατανομή (3-2-2) και δεν αναγνωρίζουν την κατανομή (3-2-1-1).

Οι υπόλοιπες παρατάξεις (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΑΚΕ - ΕΣΑΚ)  συμφωνούν στο αντιπροσωπευτικό - αναλογικό και μάλιστα προτείνουν (πλήν της ΠΑΣΚ) ότι οι παρατάξεις ανάλογα με τη σειρά εκλογής τους να επιλέγουν το αξίωμα που θεωρούν ότι μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα.

Όλες οι παρατάξεις ζήτησαν από την ΠΑΣΚ να συμμετάσχει στο αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο, αλλά δεν το αποδέχτηκε. Μάλιστα μετά από συνεδρίαση δύο ωρών χωρίς αποτέλεσμα, η ΠΑΣΚ αναγκάστηκε να αναθεωρήσει την προηγούμενή της απόφαση και ζητά πλέον να διεκδικήσει ως τρίτη δύναμη το τρίτο αξίωμα και μόνο, που κατα τη γνώμη της είναι η θέση του Γραμματέα.

Τα ίδια παιχνίδια έκανε και την προηγούμενη χρονιά, όταν στην πέμπτη συνεδρίαση αποδέχτηκε τη θέση του Αντιπροέδρου. Είναι πάγια τακτική που επαναλαμβάνεται για να καθυστερεί τη συγκρότηση του προεδρείου.

Μάλιστα πέρυσι, η ΠΑΣΚ μαζί με το ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, προσέφυγαν στα δικαστήρια, επειδή καθυστερούσε η συγκρότηση του προεδρείου του Συλλόγου, για να επαναληφθούν οι εκλογές. Το ίδιο κάνει και φέτος μη αναγνωρίζοντας την κατανομή των εδρών (3-2-1-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: