Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ

Συγκέντρωση Δευτέρα, 12/12, στις 5μμ στην  πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο Καρλοβάσου

Μετά τον περιορισμό των αεροπορικών δρομολογίων και την κατάργηση της πρωινής πτήσης, ήρθε η απόφαση για την απόσυρση του «Νήσος Μύκονος» και την αντικατάσταση του με το «Ιεράπετρα», ένα πλοίο σχεδόν 40 ετών! Δηλαδή η Σάμος μπαίνει στην άγονη γραμμή, γίνεται δυσπρόσιτη, με ακτοπλοϊκή σύνδεση κάθε άλλο παρά ασφαλή και συνολικά με συγκοινωνίες πανάκριβες και αραιές που δεν καλύπτουν τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζομένων!

Το πρόβλημα αυτό προστίθεται στα χίλια άλλα που δημιουργούνται όλα από την ίδια πολιτική, που εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους  και ρημάζει τον τόπο που ζούμε. Μια πολιτική που υπακούει στο «νόμο του κέρδους» των εφοπλιστών, του κεφαλαίου, στα συμφέροντα και στις απαιτήσεις της ΕΕ και του ΔΝΤ. Μια πολιτική που ζωντανεύει το φάντασμα του Σαμίνα που έστειλε στο θάνατο 83 ανθρώπους.

Απαιτούμε καθημερινή, φθηνή, γρήγορη και ασφαλή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και επαναφορά της πρωινής αεροπορικής πτήσης.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι κάτοικοι του Καρλοβάσου τη Δευτέρα 12/12 στις 5μμ στην  πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα μας.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ
Σάμος 11-12-11

Δεν υπάρχουν σχόλια: