Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Πρώτη δύναμη στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών στη Σάμο αναδείχτηκε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με 87 ψήφους και τρεις (3) έδρες, δεύτερη η ΔΑΚΕ με 43 ψήφους  και δύο (2) έδρες, τρίτη δύναμη η ΠΑΣΚ με 39 ψήφους και μία (1) έδρα, τέταρτη η ΕΣΑΚ με 31 ψήφους και μία (1) έδρα και πέμπτη δύναμη το ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΚΙΝΗΜΑ με 28 ψήφους και καμία έδρα. Ψήφισαν συνολικά 255 εκπαιδευτικοί και υπήρξαν και 27 άκυρα/λευκά.

Από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
εκλέγονται : Κακαγιάννης Αντώνης, Δάλλη Μαρία, Μπαρμπάκη Μαρία
                   Αρζουμανίδη Άννα (Ε.Ε)

Από τη ΔΑΚΕΕμμανουηλίδου Αλεξία, Μεσοχωρίτης Παντελής
                        Μανδουραράκης Γιάννης (Ε.Ε.) 

Από την ΠΑΣΚ : Βασιλείου Νικόλαος (του Πασχάλη)
                         Μαργαριτίδου Ελπινίκη (Ε.Ε)        

Από την ΕΣΑΚ : Τσούτσας Ηλίας

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ευχαριστεί όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που τη στήριξαν στις εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., αναδεικνύοντάς τη και πάλι πρώτη δύναμη στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. 

Θέλουμε ένα Σύλλογο που να διεκδικεί και να μη σιωπά, όταν πλήττονται τα εργασιακά μας δικαιώματα, να στηρίζει τους Συλλόγους Διδασκόντων και όλους τους συναδέλφους στα ζητήματα παιδαγωγικής ελευθερίας και δημοκρατίας στο σχολείο και να προωθεί την παιδαγωγική, κοινωνική και ακαδημαϊκή διάσταση του έργου μας.

Συνεχίζουμε  με συνέπεια όπως έχουμε δείξει μέχρι σήμερα και ελπίζουμε στη  συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων για να μοιραστούμε το κοινό όραμά μας για τη δημόσια δωρεάν ΠΑΙΔΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: