Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Έκλεισε και σε άλλο σημείο ο Περιφερειακός στη Σάμο!

Δυστυχώς, όσο περνούν οι μέρες, επαληθεύονται όσοι εδώ και καιρό μιλούσαν για την κακή χάραξη ενός έργου που έχει στοιχίσει δισεκατομμύρια δραχμές, για να θυμόμαστε το παλαιό εθνικό νόμισμα και να μην μένουμε μόνο στα ευρώ, έχοντας οδηγήσει σε επιπλέον δαπάνες για κατασκευές τοιχίων με αμφίβολη μέχρι στιγμής αποτελεσματικότητα αφού οι κατολισθήσεις έφεραν στην επιφάνεια ελλείψεις και λάθη κατασκευαστικά.


Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε Κασσάνδρες, ελπίζουμε να μην φτάσουμε στο επ’ αόριστο κλείσιμο της Περιμετρικής Οδού Βαθέος αφού κανείς δεν θα βάζει την υπογραφή του για την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων. Το σημείο που έκλεισε από χθες το πρωί βρίσκεται λίγο πριν τον κόμβο προς ή από Κότσικα. Αυτή τη φορά έσπασε (!!) το τσιμεντένιο τοιχίο.

 Άμεση ήταν η επέμβαση από πλευράς Δήμου δια των αντιδημάρχων κ.κ. Πάρη Παπαγεωργίου, Χρήστου Σεβαστάκη και του προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Καραγιαννίδη που παρακολουθούσαν την εξέλιξη από το βράδυ του Σαββάτου, μετά από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: