Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύθηκαν στο δύσκολο δρόμο του συλλογικού μας αγώνα και μας στήριξαν, ώστε να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ήδη ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, βάζοντας τις βάσεις για κάτι καινούργιο και διαφορετικό στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα των 113 ψήφων σε σύνολο 195 (57,95%) απέδειξε ότι  η πλειοψηφία των συναδέλφων εκτίμησε τη διάθεσή μας για προσφορά, εμπιστεύτηκε τον ενθουσιασμό, το όραμα και τις ιδέες νέων και παλαιότερων μελών, γι΄ αυτό και μας εμπιστεύτηκε το να εκπροσωπήσουμε τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς Π.Ε. με τέσσερις έδρες στο νέο ΔΣ του Συλλόγου μας.

Δώσαμε ένα μεγάλο και δύσκολο αγώνα και θα συνεχίσουμε αποφασιστικά, με περισσότερη ορμή και δύναμη για την περαιτέρω ανάπτυξη του εκπαιδευτικού κινήματος και για ένα Σύλλογο που θα είναι παρών στα μεγάλα καλέσματα αλλά και με ρόλο δυναμικό στην τοπική κοινωνία, μακριά από τον απομονωτισμό και την εσωστρέφεια και χωρίς να είναι γρανάζι κομματικών ή ιδιοτελών σκοπιμοτήτων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας πιστεύοντας ακράδαντα στις δυνατότητες των ίδιων των εκπαιδευτικών να αλλάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη ζωή μας. Γνωρίζουμε πως οι μεγάλες ανατροπές, οι μεγάλες αλλαγές και τα μεγάλα κινήματα, έρχονται από την ίδια τη βάση των εργαζόμενων:

  • για την υπεράσπιση όλων των δημόσιων αγαθών
  • ενάντια στη λιτότητα και τις περικοπές του εργατικού εισοδήματος
  • για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους

Ο αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, για τα μορφωτικά δικαιώματα όλων των παιδιών χωρίς διακρίσεις και τα εργασιακά μας δικαιώματα συνεχίζεται

clip_image001

Με αγωνιστικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αρζουμανίδη Άννα (2ο Σάμου)

Δάλλη Μαρία (Δ.Σ. Χώρας)

Δημάκης Νικόλαος (Δ.Σ. Πυθαγορείου

Κακαγιάννης Αντώνης (Δ.Σ. Πυθαγορείου)

Κωνσταντινίδης Χριστόφορος (Μ. Καρλοβασίου)

Μπαρμπάκη Μαρία (Μ. Καρλοβασίου, Μουσικής)

Παπαδήμου Δέσποινα (Νηπιαγωγείο Χώρας)

Πόθα Μαρία (2ο Σάμου - Αγγλικών)

Σταθάκης Κώστας (Δ.Σ. Κουμεΐκων)

Τζεδάκης Ιωάννης (Δ.Σ. Πύργου)

Τσιαμήτρου Ιφιγένεια (3ο Σάμου)

Ψυκάκου Μαρία (Μυτιληνιών)

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: