Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Επιστολή και συνέντευξη του Μάριου Ζ. από τον Κορυδαλλό


Πέντε βράδια μετά τον εγκλεισμό μου στον Κορυδαλλό και παραμένω κι εγώ θεατής σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι που έχει στηθεί εις βάρος μου. Δεν καταλαβαίνω αν το μίσος μεγαλώνει ή η μοναξιά με καταρρακώνει. Βρίσκομαι άδικα εδώ μέσα και δεν γνωρίζω που και πως να το φωνάξω. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι εκεί έξω που το φωνάζουν και για μένα.

Τι θα γίνει με αυτό το ‘’αστείο ‘’ τελοσπάντων ; Θα δωθεί ένα τέλος τώρα, που θα μπορούσε να σημάνει ένα τέλος και για τους υπόλοιπους; Είναι κρίμα νέοι άνθρωποι να μην μπορούν να είναι ελεύθεροι να ...δημιουργήσουν κι να προσφέρουν. Εάν ένα τέτοιο κόσμο θέλετε, με μεθόδους τις οποίες βιώνω εδώ και κάποιες μέρες, το καταφέρνετε. Αλλά το πουλί ακόμα και στο κλουβί πετάει γιατί έχει φτερά και νου. Μην το τσακίζετε άλλο.

Κάποιος να στείλει την αγάπη μου και δύο μπουρμπουλήθρες στα παιδάκια μου στο κολυμβητήριο. Θα είναι ίσως το πιο δύσκολο απ’ όλα να τους εξηγήσω τι συνέβη. Να συνεχίσουν να χτυπάνε πάντα δυνατά τα ποδαράκια τους, για να ξεφύγουν απ’ αυτούς που δεν φροντίζουν για ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά.

Μάριος Ζ."
* η συνέντευξη είναι από την εκπομπή "Ελληνοφρένεια".
tvxs

Ο δάσκαλος κολύμβησης Μάριος Ζ. μίλησε και στο «Βήμα» μέσα από τη φυλακή για τη σύλληψή του. Δείτε τη συνέντευξη

Δείτε την ανακοίνωση της  ΟΛΜΕ  για την απελευθέρωση του ΜΑΡΙΟΥ ΖΕΡΒΑ

Ψήφισμα συμπαράστασης στο Μάριο Ζέρβα από τον Α' ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ και το Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος  "Νίκος Πλουμπίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: