Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ/Ν ΣΑΜΟΥ: Όχι στην καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες διοικητικού στελέχους σε σχολική μονάδα του νησιού και τη στοχοποίηση εκπαιδευτικού, που αρνήθηκε να αποδεχτεί οικιοθελώς ότι είναι υπεράριθμος στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, με σκοπό να μετακινηθεί σε άλλη.

Καταγγέλλουμε τις προωθούμενες πολιτικές, που δημιουργούν ένα σχολείο όπου τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και οι μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μπαίνουν σε τελευταία μοίρα. Απ’ τη μία η συνειδητά επιβεβλημένη αδιοριστία, απ’ την άλλη η, επίσης, συνειδητά εφαρμοζόμενη κινητικότητα, που όσο πάει και διευρύνεται, είναι βασικοί παράγοντες της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Όλα αυτά, επίσης, δίνουν δικαιώματα για αυθαίρετες ενέργειες από πλευράς διοικητικών στελεχών, που θίγουν ακόμη περισσότερο τα δικαιώματά μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου βρέθηκε και θα βρίσκεται κοντά σε κάθε συνάδελφο, που καταπατώνται τα εργασιακά του δικαιώματα από τη Διοίκηση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μη δέχονται προφορικές εντολές από τη Διοίκηση, αλλά γραπτές και να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Καλούμε σε συσπείρωση στο σωματείο μας και σε συμμετοχή σε κάθε του δράση.


Όλοι στη Γ.Σ. της Πέμτπης 2 Μαρτίου, στις 18.00, στο Δ.Σ. Βαθέος


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος
Κατσιγιάννης Νικόλαος
Ο Γραμματέας
Πανούσος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: