Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ: Αιτήσεις Εκπαιδευτικών μετά τις 20 Ιανουαρίου 2010.



Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 θα ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου στα ΚΣΕ, για εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ60/70, στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι - ΚΣΕ που έχουν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη σχετική Πρόσκληση που δημοσιεύθηκε το Σεπτέμβρη 2009, επιμορφωτές Β’ Επιπέδου, εκπαιδευτικοί - να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στον παρόντα κόμβο, http://b-epipedo2.cti.gr/, όπου θα δημοσιεύονται πληροφορίες, για τα βήματα που θα προηγηθούν της έναρξης των μαθημάτων (Αποτελέσματα Κλήρωσης-Κατανομή προγραμμάτων στα ΚΣΕ, Υποβολή προγραμμάτων από ΚΣΕ, Αιτήσεις Εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα κλπ.), προκειμένου να ενημερώνονται αναφορικά με τις ενέργειες που απαιτούνται, καθώς και τις σχετικές προθεσμίες, για την συμμετοχή τους στα προγράμματα.

Σήμερα,  Δευτέρα  4 Ιανουαρίου 2010, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των κληρώσεων για την κατανομή..
των επιμορφωτικών προγραμμάτων στα ΚΣΕ ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης και καλούνται τα ΚΣΕ που κληρώθηκαν να υλοποιήσουν επιμορφωτικά προγράμματα, από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010 το μεσημέρι, να καταχωρίσουν τα προγράμματα αυτά στο Πληροφοριακό Σύστημα εδώ

Η Υποβολή Αιτήσεων Εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα προβλέπεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τις 20 Ιανουαρίου 2010.

Η ημερομηνία έναρξης υλοποίησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων, τα οποία είναι διάρκειας 96 ωρών και διεξάγονται εκτός σχολικού ωραρίου, είναι η Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010.


Δεν υπάρχουν σχόλια: