Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Με πολλά ερωτηματικά και ενστάσεις το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου

Με πολλά ερωτηματικά και ενστάσεις από ορισμένους δημοτικούς συμβούλους ξεκίνησε το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο εχθές 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.00 για την ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ στην πόλη της Σάμου και σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Αφού έκανε προσκλητήριο ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Σάμου και επικεφαλής της "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος διαπιστώθηκε απαρτία και ας έλειπαν για δικούς τους λόγους αρκετοί που έπρεπε να είναι παρών και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα έργα.

Συζητήσεις επί των συζητήσεων για να απαλλαγούν τέλος, ορισμένοι από τις ευθύνες ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις καθυστερήσεις.

Αρκετές ερωτήσεις από τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της αδέσμευτης κίνησης Σάμου (Α.ΚΙ.Σ) .κ Αντώνη Σίμο που άλλες απαντήθηκαν και άλλες όχι "στρίμωξαν" αυτούς που έπρεπε να δώσουν απαντήσεις και να μάθουν οι δημότες λεπτομέρειες για την πορεία των έργων που εκτελούνται στον δήμο της Σάμου.

Άριστος χειριστής του διαλόγου ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης ο οποίος έδωσε σε πολίτες την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις προς τον δήμαρχο και τους υπευθύνους των έργων για την καθυστέρηση των έργων και την κακή κυκλοφορία στους εσωτερικούς και όχι μόνο δρόμους της πρωτεύουσας της Σάμου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: