Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Πρόεδρος του ΟΦΗ: «Αποσυρόμαστε ελεύθεροι, φεύγουμε από την σαπίλα»

Πρόεδρος του ΟΦΗ: «Αποσυρόμαστε ελεύθεροι, φεύγουμε από την σαπίλα»  - MediaΑκόμη μια ομάδα της Super Leage αποχωρεί από το πρωτάθλημα

«Αποσυρόμαστε ελεύθεροι, φεύγουμε από την σαπίλα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για «μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ, πολλά και σημαντικά λάθη έφεραν εδώ τον σύλλογο. Είναι μεγάλο μέγεθος, όμως, δεν ταιριάζει στην Κρήτη και στον σύλλογο η μοιρολατρεία. Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ, που πιστεύω είναι πολλοί, να βάλουν... πλάτη για την επιστροφή».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, επεσήμανε: «Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε, μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια». 

«Έχω αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην ομάδα, γι αυτό είμαι εδώ. Δεν είμαι νομικός να σχολιάσω αποφάσεις της διοίκησης» ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Ωστόσο, ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος σχολίασε το γεγονός, λέγοντας: «Δεν είναι το τέλος που αρμόζει στην ομάδα και τα παιδιά, που έκαναν ηρωική προσπάθεια. Είναι κρίμα, όλοι εμείς και οι οικογένειές μας από το ποδόσφαιρο ζούμε, οπότε τους καταλαβαίνω, νιώθω τις δυσκολίες που πέρασαν. Οι ομάδες με τέτοιο κόσμο, όμως, δε χάνονται, πιστεύω ο ΟΦΗ θα βρει και πάλι τον δρόμο του».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: