Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Παρέμβαση εκπαιδευτικών με πανό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ! (video)

Παρέμβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ - Διεκόπη το δελτίο ειδήσεων - MediaΠαρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:20. Η δημόσια τηλεόραση απάντησε διακόπτοντας τη μετάδοση του δελτίου.

Ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου το πρωί της Κυριακής,

Τότε άρχισαν να ακούγονται θόρυβοι που θύμιζαν δυνατά παράσιτα ή σαν χτυπήματα. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου διέκοψε τον ρεπόρτερ και διέκοψε εκτάκτως για διαφημίσεις.



Μετά από περίπου 20 λεπτά το δελτίο επανήλθε και η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου ανέφερε ότι "είχαμε μία παρέμβαση στο στούντιο από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, δηλώσεις εκπροσώπων των οποίων θα μεταδοθούν σε λίγο".

 πατήστε πάνω στην εικόνα για ενεργοποίηση

Το μήνυμα των εκπαιδευτικών - Το "κατηγορώ" κατά της ΕΡΤ

Στις 21:45 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ συνδέθηκε με το στούντιο 3, από όπου και εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην εν λόγω κινητοποίηση.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι την Παρασκευή το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ δεν παρουσίασε «ούτε για ένα λεπτό» τις χιλιάδες των διαδηλωτών που ζητούσαν μαζικούς διορισμούς, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στο προσοντολόγιο Γαβρόγλου. Η ΕΡΤ δεν έδειξε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών, ούτε τη βία και την καταστολή από τα ΜΑΤ, παρά μόνο μεμονωμένα επεισόδια.

«Είμαστε σάρκα από τη σάρκα των εργαζόμενων» ήταν το μήνυμα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι δηλώνουν ότι θέλουν να ενώσουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους και τους ανέργους στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Οι εκπαιδευτικοί καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας και πορεία προς τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: