Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Εισαγωγή μαθητών με κλήρωση για όλες τις τάξεις στο 2ο Πειραματικό σχολείο Σάμου

ΠΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΓΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΣΤΟ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

Αγαπητοί γονείς,

Αν επιθυμείτε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στην κλήρωση εισαγωγής στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Σάμου παρακαλείσθε να καταθέσετε  αίτηση την οποία θα αποστείλετε στο mail του σχολείου:  mail@2dim-samou.sam.sch.gr   από 3-9-2021 έως 10-9-2021.

Η  Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση επισυνάπτεται στην αρχή του κειμένου.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας< Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην τάξη <Β ή Γ, γράφετε αναλόγως> του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου.

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης gov.gr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 πμ, υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων. Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στην υπό στοιχεία 74557/Δ6/24.06.2021 (Β΄2708) ΚΥΑ.

Οι κενές θέσεις στο σχολείο μας σε κάθε τάξη είναι οι εξής:

Α΄ τάξη: 22 θέσεις                                   Δ΄ τάξη:  11 θέσεις

Β΄ τάξη:  9 θέσεις                                     Ε΄ τάξη:  14 θέσεις

Γ΄ τάξη:  12 θέσεις                                   Στ΄ τάξη:  15 θέσεις

2ο Πειραματικό σχολείο Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: