Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Μετά τη σημερινή διαδήλωση (22/4) αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την κατασκήνωση στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στην Αθήνα, μιλήσαμε στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ-ΔΟΕ -ΟΛΜΕ, διαβάστηκαν κομμάτια της ανοιχτής επιστολής προς γονείς στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, και μιλούσαμε συνεχώς από τα μεγάφωνα, όσο η πορεία των ομοσπονδιών περνούσε μπροστά από την κατασκήνωσή μας στο Σύνταγμα. Γενικά, δώσαμε το στίγμα της σημερινής διαδήλωσης, για πρώτη ίσως φορά το μπλοκ μας στη διαδήλωση ήταν τόσο μαζικό και δυναμικό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, κόσμος - γονείς ερχόταν και έπαιρνε την ανοιχτή επιστολή σε ποσότητες για να τη δώσει σε γνωστούς και φίλους, γονείς αδιόριστων ωρομίσθιων και αναπληρωτών μας έβρισκαν και μας ζητούσαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Μοιράσαμε περίπου 8000 προκυρήξεις. Αμέσως μετά τη διαδήλωση σε μια μίνι συνέλευση αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και το επόμενο 3ήμερο.


Τις αμέσως επόμενες ώρες θα βγει πρόγραμμα δραστηριοτήτων και γεγονότων των επόμενων ημερών. Υπάρχει προσπάθεια να γίνει μεγάλη συναυλία το Σάββατο το βράδυ. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται το νομοσχέδιο. Έχει μεγάλη σημασία, να βρίσκεται στην κατασκήνωσή μας συνεχώς κόσμος, να λέμε σε συναδέλφους από σχολεία να περνάνε και να κάθονται.

www.oromisthioi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: