Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Λεφτά υπάρχουν για τέντες αξίας 200.000 ευρώ για το Υπουργείο Παιδείας !


Το Υπουργείο Παιδείας προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία που θα διεξαχθεί την: Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 και ώρα 10.00 π.μ. με σκοπό την επιλογή προμηθευτή για την:

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.&Θ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» προεκτιμώμενου προϋπολογισμού 196.056,30 € (με Φ.Π.Α.) που θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Π.Δ.118/2007 και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει προσφορά σύμφωνα με τους όρους της παρούσας.

Αντίθετα η Κυβέρνηση, ενώ περικόπτει τους μισθούς και τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων, επιδοτεί με 5.500 ευρώ τον κάθε βουλευτή για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή και έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να χαρίσει σε βουλευτές και δικαστικούς έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ.


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αν θυμάστε είχε τάξει 1 δισεκατομμύριο ευρώ, επιπλέον, για την Παιδεία στις φετινές κρατικές δαπάνες. Τελικά, όχι μόνο δεν το έδωσε ποτέ, αλλά το αφαίρεσε κιόλας απ' τον προϋπολογισμό του υπουργείου, με τα «πακέτα» περικοπών!

Επίσης ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ (!), θα στοιχίσει η βράβευση των καινοτόμων εκπαιδευτικών, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια: