Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Μειωμένες κατά 50% οι προσλήψεις εκπαιδευτικών την επόμενη σχολική χρονιά


Τις μισές προσλήψεις νέων εκπαιδευτικών σε σχέση με πέρυσι υπολογίζει να κάνει το ερχόμενο σχολικό έτος το υπουργείο Παιδείας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αυτό προκύπτει από συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο» η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους Μ. Αναγνωστάκη και Ι. Χασαπόπουλο.

Η υπουργός Παιδείας παραδέχθηκε ότι ούτε ο τομέας της Παιδείας θα μείνει αλώβητος από την οικονομική κρίση και ότι θα μειωθούν οι προσλήψεις φέτος. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μεγάλο μας στοίχημα είναι τον Σεπτέμβριο να μπορέσουν τα σχολεία να λειτουργήσουν με 50% λιγότερους νεοπροσλαμβανόμενους εκπαιδευτικούς».

alfavita gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθησε να χορέψει break dance αλλά γρατζούνισε το πάτωμα

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο 18χρονος Ryan Backiewixz πήγε σε ενα πάρτυ στην πόλη Ελμα. Οι γονείς της κοπέλας που έκανε το πάρτυ έλειπαν και έτσι τα πράγματα ξέφυγα, ήπιαν ποτά πολλά , μέθυσαν κλπ. Ο Ryan προσπάθησε μάταια να χορέψει break dance αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν..


να γρατζουνίσει με τη ζώνη του το πανάκριβο ξύλινο πάτωμα. Οι γονείς τελικά έκαναν μήνυση για βανδαλισμό και η αστυνομία συνέλαβε τον 18χρονο λίγες μέρες μετά στο σπίτι του