Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

5.500 € για ηλεκτρονικό εξοπλισμό του κάθε βουλευτή !



Η Βουλή των Ελλήνων με ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής...

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο (κάντε κλικ στην εικόνα) κάθε βουλευτής και κάθε ευρωβουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα... περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επιδότηση περιλαμβάνει...

Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ , Δορυφορικό δέκτη και ό,τι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές, που επίσης δικαιούνται το επίδομα υπολογίστε μόνοι σας για πόσα εκατομμύρια ευρώ μιλάμε...

Ανεξάρτητη Επικοινωνία: Σε μία περίοδο, όπου παγώνουν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, οι βουλευτές μας έχουν πολλά προνόμια που δεν ανακοινώνονται από ΜΜΕ για ευνόητους λόγους... Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές δικαιούνται αποζημίωση ίση με το σύνολο των πάσης φύσεως μηνιαίων αποδοχών του ανώτατου δικαστικού λειτουργού, δηλαδή περί τις 8.500 ευρώ, ενώ ως γνωστόν με κάθε αύξηση των αποδοχών των δικαστικών αυξάνεται και ο βασικός μισθός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: