Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Εξοργισμένη η υπ. Παιδείας σε κλειστή σύσκεψη με τους Περιφερειακούς Διευθυντές



Θα είμαι αμείλικτη με τους Διευθυντές των σχολείων που δεν σας δίνουν τα πραγματικά στοιχεία και δεν θα διστάσω να κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία ξεκαθάρισε η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου στους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης του οποίους είχε κεκλεισμένων των θυρών σήμερα το μεσημέρι σε αίθουσα του υπουργείου , παρουσία και της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε από τους Περιφερειακούς Διευθυντές να της παρουσιάσουν την πραγματικότητα , όσον αφορά του αριθμού των μονίμων υπηρετούντων εκπαιδευτικών .

Η απάντηση που έδωσε η πλειονότητα των συνομιλητών της ήταν «δυστυχώς η εικόνα που έχουμε είναι θολή» εξοργίζοντας την κ υπουργό.

Μάλιστα κάποιοι Περιφερειακοί Διευθυντές θέλοντας να παρουσιάσουν την πραγματική κατάσταση είπαν πως προσωπικά οι ίδιοι παίρνουν το αυτοκίνητό τους και γυρίζουν από σχολείο σε σχολείο για να μαζέψουν τα στοιχεία .

Η σύσκεψη έγινε για την προετοιμασία του νέου σχολικού έτους.

Οι Περιφερειακοί Διευθυντές βρέθηκαν στο υπ. Παιδείας , προκειμένου να λάβουν μέρος στην ημερίδα για τα Περιβαλλοντικά Κέντρα.

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ:esos.gr 18.2.2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκληρή για να πεθάνει

Πολύτιμη νίκη κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ εναντίον της Καβάλας με 88-86 στο ματς που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών. Με αυτή τη νίκη η «Ένωση» πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Το ματς της ζωής του έκανε ο Μακ που πέτυχε 29 πόντους.

Ο αγώνας...

Η ανάθεση του μαρκαρίσματος του Παλάσιο στον Καλλινικίδη αποδείχτηκε κίνηση-ματ από τον Μηνά Γκέκο και η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό. Η τριάδα των Αμερικανών Φράνσις, Μακ και Γκριν, έκανε θραύση την ώρα που οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν προβλήματα στην επίθεση και έκαναν σωρεία λαθών. Η διαφορά έφτασε γρήγορα σε διψήφια τιμή (3-15) και εκτοξεύτηκε στο +17, 8-25, ένα λεπτό πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και ήρθαν τα πάνω-κάτω μέσα σε πέντε αγωνιστικά λεπτά.

Με άμυνα zone-press, που «βραχυκύκλωσε» την ΑΕΚ, καλύτερες επιλογές στην επίθεση και χάρη σε μία τεχνική ποινή που δέχτηκε για διαμαρτυρία ο Μηνάς Γκέκος, οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί 18-0 και προηγήθηκαν με 26-25. Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά στη δεύτερη περίοδο για να σκοράρουν, αλλά μόλις το έκαναν πέτυχαν επτά αναπάντητους πόντους και πέρασαν μπροστά με έξι, 26-32. Η ΑΕΚ με επιθετικές αιχμές τους Μακ και Φράνσις κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος έχοντας διαφορά πέντε πόντων, 38-43.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με ένα 0-5 και επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφια τιμή, 38-48, αλλά η Καβάλα και πάλι αντεπιτέθηκε. Με τους Γκούστας και Ραΐσεβιτς να σκοράρουν κατά βούληση οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 13-3 και ισοφάρισαν 51-51, ενώ με ένα ακόμη σερί, 7-0, πέρασαν μπροστά με 58-56, για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο σε απόλυτη ισορροπία, 60-60.