Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ … ΛΟΓΩ ΥΦΟΥΣ !!!



Σε προηγούμενη απόφαση (364/24-1-2010), το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ Πειραιά προχώρησε σε καταγγελία της Διοίκησης, διότι κάλεσε σε προκαταρτική απολογία εκπαιδευτικό, λόγω του επικριτικού ύφους της ένστασής του προς το ΠΥΣΔΕ!

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά και άλλων συναδέλφων, ο Προϊστάμενος επέμεινε στη δίωξη του συναδέλφου, εκτός και αν ανακαλέσει την κριτική του προς το ΠΥΣΔΕ. Μάλιστα, ισχυρίστηκε προκλητικά πως η δίωξη του εκπαιδευτικού έχει σαν στόχο τη νουθεσία του, ώστε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις ενστάσεις του.

Φέρθηκε προκλητικά και προς την ΕΛΜΕ, παίζοντας μια ώρα την κολοκυθιά (δεν είναι δίωξη αλλά προκαταρτική) και άλλα τέτοια.

Ουσιαστικά, ενεργοποιείται όλο και πιο αποφασιστικά ο Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας, με προφανή σκοπό, στο τσουνάμι της αντιλαϊκής θύελλας, να μην «κουνηθεί φύλλο».

Είναι γελασμένοι. Η δίωξη θα σταματήσει θέλουν, δεν θέλουν. Καλούμε παρέμβαση στο θέμα να γίνει και από την Ομοσπονδία, συνολικά από το συνδικαλιστικό κίνημα, γιατί αφορά όλους τους εργαζόμενους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: