Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΜΕ Σάμου: Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 20/10 στις 6μμ στο 1ο Γυμνάσιο Σάμου

Η «πιο δύσκολη χρονιά» ξεκίνησε και τρέχει, και επιβεβαιώνει … την υπουργό και την πολιτική της κυβέρνησης που έχει βάλει στο στόχο όλα τα δικαιώματα μαθητών και Εκπαιδευτικών, το χτύπημα και τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου: Κατάργηση της ΠΔΣ, εκπαιδευτικοί –λάστιχο με διαθέσεις μέχρι σταγόνας στην Αβάθμια, ακάλυπτα λειτουργικά έξοδα των σχολείων, απλήρωτες υπερωρίες,Πανελλήνιες, ενισχυτική διδασκαλία της προηγούμενης χρονιάς και τα χειρότερα ακολουθούν: «Νέο μισθολόγιο» με δραστική περικοπή στις αποδοχές μας, ενεργοποίηση διατάξεων για διάθεση στην Περιφέρεια ή ακόμα και οπουδήποτε στη χώρα, «νέο σχολείο» με αξιολόγηση, μέντορα, συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων σχολείων, οργανικών θέσεων…
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι αναγκαία η συσπείρωση κάθε συναδέλφου στο σωματείο, η ουσιαστική λειτουργία της ΕΛΜΕ με την ενεργητική συμμετοχή κάθε συναδέλφου.
·      Καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 20-10-10, στις 6μμ στο 1ο Γυμνάσιο Σάμου.

Για να εκτιμήσουμε συνολικά και συλλογικά την κατάσταση που διαμορφώνεται, αυτά που αντιμετωπίζουμε και αυτά που βρίσκονται μπροστά μας.

Για να διαμορφώσουμε συλλογικά προτάσεις και κινήσεις αντίστασης κόντρα στην αδράνεια και την υποταγή της συνδικαλιστικής ηγεσίας.

Το σήμερα και το αύριο των δικαιωμάτων μας μπορεί να κριθεί από εμάς, τη στάση του κλάδου και του κάθε εργαζόμενου! Δεν το εγκαταλείπουμε στα χέρια της κυβέρνησης και της τρόϊκας, δεν το αφήνουμε στους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς της συνδικαλιστικής ηγεσίας!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ
11-10-10

Δεν υπάρχουν σχόλια: