Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΟΑΕΔ – Δωρεάν 10ήμερες διακοπές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω

10ήμερες και όχι 5ήμερες, θα είναι οι διακοπές που θα μπορούν να απολαύσουν όσοι εργαζόμενοι και άνεργοι, ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, επιλέξουν τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο και την Κω, για να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου προνομίου.

Η απόφαση ήδη δημοσιεύτηκε και η επιπλέον παροχή είναι σε ισχύ. Σύμφωνα με την απόφαση η διάρκεια της διαμονής των δικαιούχων – ωφελουμένων που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω προσαυξάνεται κατά πέντε (5) διανυκτερεύσεις.

Ετσι οι…εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι οικογένειές τους που θα προτιμήσουν για τις διακοπές τους τουριστικά καταλύματα στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω θα δικαιούνται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, διακοπές έως και 10 ημερών και όχι 5, όπως ισχύει για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού που θα επιλέξουν άλλους προορισμούς.

Το χρονικό διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού είναι από 14.12.2015 έως 30.11.2016. 

Οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και ένταξης τους στο Μητρώο, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Τέλος για τους δικαιούχους – ωφελούμενους που επιλέγουν για τη διαμονή τους τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω η ιδιωτική συμμετοχή είναι μηδενική και το ποσό επιδότησης προσδιορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: