Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Νέες αιτήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών έως 17/8/16

Στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τις ενστάσεις, επανεξετάσεις, ανακλήσεις των αποσπάσεων και νέες αιτήσεις:
  • Νέες αιτήσεις αποσπάσεων
    Το σύστημα είναι ανοικτό για νέες αιτήσεις αποσπάσεων για ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, για όσους δεν έχουν ήδη υποβάλει, μέχρι τις 17-08-2016.
  • Ανακλήσεις αποσπάσεων
    Για όλους τους τύπους αιτήσεων απόσπασης (εκτός από τις αιτήσεις απόσπασης σε φορείς) το σύστημα θα είναι ανοικτό μέχρι τις 17-08-2016 για ανάκληση απόσπασης σε όσους έχουν ήδη πάρει απόσπαση.
  • Ενστάσεις, επανεξετάσεις
    Για όλους τους τύπους αιτήσεων απόσπασης (εκτός από τις αιτήσεις απόσπασης σε φορείς) το σύστημα θα είναι ανοικτό μέχρι τις 17-08-2016 για ένσταση ή επανεξέταση αίτησης απόσπασης μόνο για τους εκπαιδευτικούς που δεν ικανοποιήθηκε η αίτηση απόσπασής τους.
    Επιπλέον για τις αιτήσεις απόσπασης ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και ΣΜΕΑΕ είναι δυνατή η τροποποίηση των προτιμήσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ απόσπασης.
    Σημειώνεται ότι:
    α) Οποιαδήποτε τροποποίηση προτιμήσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ απόσπασης θα ληφθεί υπόψη μόνο αν έχει υποβληθεί και αίτηση επανεξέτασης.
    β) Η ένσταση δεν αποτελεί επανεξέταση.
Προσοχή: Στις ανακλήσεις/ενστάσεις/επανεξετάσεις δε δίδεται αριθμός πρωτοκόλλου, ούτε δυνατότητα εκτύπωσης μέσα από την εφαρμογή. Εφόσον βλέπετε στην οθόνη το περιεχόμενο των ανακλήσεων/ενστάσεων/επανεξετάσεων, έχουν καταχωριστεί σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: