Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Θέσεις διευθυντών και υποδιευθυντών σε ΣΔΕ και ΙΕΚ για μόνιμους εκπαιδευτικούς

Εκδόθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης οι προσκλήσεις προς τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να διεκδικήσουν, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις και το επιθυμούν,  6 θέσεις Διευθυντών και  67 Υποδιευθυντών σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και  129 θέσεις Υποδιευθυντών σε Δημόσια ΙΕΚ.

Για τις θέσεις των Υποδιευθυντών απαιτείται τετραετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία ενώ για τις θέσεις των Διευθυντών σε έξι Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας απαιτείται οι εκπαιδευτικοί που θα καταθέσουν αίτηση να έχουν οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας στον ιστότοπο: http://directors.minedu.gov.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία άρχεται από 05 Αυγούστου 2016 ημέρα Παρασκευή και λήγει 18 Αυγούστου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00. 

Μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας, από την 19η-08-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00, οι υποψήφιοι θα μπορούν να εκτυπώσουν την αίτησή τους η οποία θα φέρει αριθμό πρωτοκόλλου του συστήματος υποβολής αιτήσεων και έως την 24η-08-2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αποστείλει εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της αίτησής τους μαζί με το φάκελο των δικαιολογητικών τους.

Οι αιτήσεις και ο φάκελος με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση και τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται σε πίνακα και αποκλειστικά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ήτοι 24 Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν με δική τους ευθύνη να μεριμνήσουν για το εμπρόθεσμο της υποβολής των αιτήσεων τους, μαζί με το φάκελο των δικαιολογητικών, εντός της ανωτέρω καθοριζόμενης προθεσμίας, το οποίο αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο παραλαβής του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (γραφείο 103).

Μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας κανένας φάκελος δεν γίνεται δεκτός, ακόμα κι αν φέρει σήμανση εμπρόθεσμης ημερομηνίας κατάθεσης του ταχυδρομείου.

Ακολουθούν τα σχετικά έγγραφα: 

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.) καλεί εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τετραετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζεται στο άρθρο 27, παρ.3 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α ́ 193) και άρθρο 42, παρ. 2 του ν. 4403/2016 (ΦΕΚ Ά 125) η οποία θα αποδεικνύεται από αντίστοιχο πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή εξήντα επτά (67) θέσεων Υποδιευθυντών σε Σ.Δ.Ε.

Το έγγραφο με τα ΣΔΕ εδώ

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.) καλεί εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με οκταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζεται στο άρθρο 27, παρ.3 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α ́ 193) και άρθρο 42, παρ. 2 του ν. 4403/2016 (ΦΕΚ Ά 125) η οποία θα αποδεικνύεται από αντίστοιχο πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή έξι (6) θέσεων Διευθυντών σε Σ.Δ.Ε.

Το έγγραφο με τα ΣΔΕ εδώ

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.) καλεί εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τετραετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ορίζεται στο άρθρο 27, παρ.3 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ Α ́ 193) και άρθρο 42, παρ. 2 του ν. 4403/2016 (ΦΕΚ Ά 125) η οποία θα αποδεικνύεται από αντίστοιχο πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης, να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή εκατόν εικοσί εννέα (129) θέσεων Υποδιευθυντών σε Δημόσια ΙΕΚ.

Το έγγραφο με τα ΔΙΕΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: