Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. στις 25/8/16 στο Υπoυργείο Παιδείας

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συγκέντρωση διαμαρτυρίας λόγω του σχετικού για θέματα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης άρθρου στο Σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις». Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται από την ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. και τον Σ.Α.Τ.Ε.Α. 

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. συμμετέχει στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια καθώς θεωρούμε αναγκαίο η όλη διαδικασία της αναβάθμισης της ειδικής εκπαίδευσης με την προοπτική της..
συνεκπαίδευσης και την αυξημένη αναγκαιότητα προσωπικού που προκύπτει, να γίνεται με τη στελέχωση των δομών από ειδικούς οι οποίοι θα έχουν την ανάλογη εκπαίδευση.

Πάγια θέση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. εξάλλου αποτελεί η προτεραιότητα του ανάλογου βασικού πτυχίου, συνεπικουρούμενη από έγκυρους μεταπτυχιακούς ή/και επιμορφωτικούς τίτλους σπουδών. Η θέση αυτή θεωρούμε ότι αποτελεί την ασφαλή προσέγγιση του όλου εγχειρήματος της αναβάθμισης της ειδικής εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: