Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Σάμου στις 29/8 για τα λειτουργικά κενά

Μετά την πρόσκληση για συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Σάμου με θέμα των προσδιορισμό των λειτουργικών κενών, ενημερώσαμε εγγράφως την Πρόεδρο και τα μέλη ότι δε θα συμμετάσχουμε στη συνεδρίαση της 29/8/2016 υλοποιώντας την απόφαση της ΔΟΕ.

Στο έγγραφό μας, καλέσαμε επίσης τόσο την πρόεδρο όσο και τα μέλη του ΠΥΣΠΕ Σάμου να μη διαφοροποιηθούν από το κάλεσμα της Ομοσπονδίας και να μη συναινέσουν στην εσπευσμένη πραγματοποίηση συνεδριάσεων για τον καθορισμό των λειτουργικών κενών και ζητήσαμε την  απόσυρση  της υπ. αριθμ. 135933/Ε1 εγκυκλίου και την κάλυψη όλων των κενών με μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών με βάση τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων.

Την ημέρα της συνεδρίασης, παρεβρεθήκαμε στο ΠΥΣΠΕ, εξηγήσαμε εκ νέου τη στάση μας και καλέσαμε και τα υπόλοιπα μέλη να ακολουθήσουν το κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Τελικά το ΠΥΣΠΕ δεν συνεδρίασε για τον προσδιορισμό των λειτουργικών κενών (με ψήφους 3-2).

Διαβάστε και την ανακοίνωσή μας προς το ΠΥΣΠΕ Σάμου:

Σας ενημερώνουμε ότι το 760/25-8-2016 έγγραφο της ΔΟΕ καλεί τους Αιρετούς του Κλάδου και όλα τα μέλη του ΠΥΣΠΕ να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τις συνεδριάσεις των ΠΥΣΠΕ που αφορούν το προσδιορισμό των λειτουργικών κενών και ως εκ τούτου θα απόσχουμε από τη συνεδρίαση της 29ης Αυγούστου 2016.

Καλούμε την πρόεδρο και τα μέλη του ΠΥΣΠΕ Σάμου να μη διαφοροποιηθούν από το κάλεσμα της Ομοσπονδίας και να μη συναινέσουν στην εσπευσμένη πραγματοποίηση συνεδριάσεων για τον καθορισμό των λειτουργικών κενών.

Ζητάμε την  απόσυρση  της υπ. αριθμ. 135933/Ε1 εγκυκλίου και της τροποποίησης της τον μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των κενών στην εκπαίδευση με βάση τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων. 

Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δάλλη Μαρία
Αναπληρώτρια Αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: