Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Μύλοι Σάμου: Παιδική χαρά - SOS

Την Κυριακή 31 Ιουλίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Μύλων. Εκεί την υποδέχτηκαν κάτοικοι του χωριού και έγινε εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα ζητήματα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέπτυξε διάφορα θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και την λειτουργία του δήμου. Ακολούθησε διάλογος των παρευρισκομένων και έγιναν παράπονα για τα ζητήματα που κυριαρχούν στην περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας κάτοικος, κανείς δεν τους κοιτάζει. Κανείς δεν ήρθε να κάνει κάτι, να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του δήμου, ούτε πρόσφατα που οι Μύλοι είχαν το πανηγύρι του προφήτη Ηλία.

Ο εκπρόσωπος της κοινότητας, Θέμος Παπαπαναγιώτης, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα της παιδικής χαράς. Είναι πλέον πολύ επικίνδυνη για τα παιδιά που προσπαθούν να παίξουν. Δεν έχει εμφανιστεί κανένας από την πλευρά του δήμου, έστω να γίνει μια τυπική, αλλά αναγκαία συντήρηση.

Όπως ανέφερε και ο ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων "Ο Ίμβρασσος",
Φάνης Βακράς, ο σύλλογος έχει στείλει και αυτός έγγραφα για την παιδική χαρά, αλλά και για το γήπεδο μπάσκετ, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο και έχει τα ίδια χάλια, αλλά η δημοτική αρχή δεν έπραξε τίποτα και δεν απάντησε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: