Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων ΠΕ08 και ΠΕ32 στο ΠΥΣΠΕ Σάμου (13-9-16)

Συνεδρίασε σήμερα (13-9-16) το ΠΥΣΠΕ Σάμου για να τοποθετήσει τους εκπαιδευτικούς ΠΕ08/ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΠΕ32/ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ σε σχολεία του ΠΥΣΠΕ Σάμου.

Η εισήγηση της προέδρου του ΠΥΣΠΕ ήταν ο κάθε εκπαιδευτικός να επιλέγει κατά σειρά τα σχολεία που είχε δηλώσει. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ και είναι μία καινοτομία της νέας Προέδρου. Δηλαδή ο εκπαιδευτικός που είναι πρώτος στον πίνακα να επιλέξει τα σχολεία που επιθυμεί και οι υπόλοιποι ότι απομείνουν... Το ΠΥΣΠΕ απέρριψε την εισήγηση της προέδρου, επειδή ο κάθε εκπαιδευτικός τοποθετείται στην πρώτη του επιλογή και στη συνέχεια σε άλλη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, με αίτησή του, διατίθεται σε άλλα σχολεία.

Η πρόεδρος ζήτησε να διατεθούν οι συνάδελφοι στην ίδια συνεδρίαση - που δεν έχει γίνει ποτέ, αλλά συμφωνήσαμε γα να εξυπηρετήσουμε το ΠΥΣΠΕ. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους αναπληρωτές ΠΕ08 και δήλωσαν τα σχολεία που επιθυμούσαν να διατεθούν και διατέθηκαν.

Οι συνάδελφοι ΠΕ32 τοποθετήθηκαν στην πρώτη τους επιλογή. Αν και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία, το ΠΥΣΠΕ αποφάσισε να κάνουν δηλώσεις προτίμησης σχολείων και να διατεθούν σε επόμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ.

Τέλος, σε έκτακτο θέμα τοποθετήθηκε ο εκπαιδευτικός ΠΕ11.01/ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στο Ειδικό σχολείο.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αντώνης Κακαγιάννης                                       Μαρία Δάλλη

   Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου                Αναπληρώτρια αιρετή ΠΥΣΠΕ Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: