Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ομιλίες Δ. ΚΑΖΑΚΗ στη Σάμο: 4/9 στη Σάμο και 6/9 στο Καρλόβασι

Σας προσκαλούμε στην ομιλία με θέμα «κρίση και υποτέλεια» με κεντρικό ομιλητή τον  Δ. Καζάκη, διακεκριμένο οικονομολόγο και Γενικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ. Μαζί του ο Γ. Ιεροδιάκονος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

Θα σχολιαστούν το μεταναστευτικό πρόβλημα, οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις, οι συνέπειες της οικονομικής υποδούλωσης και θα παρουσιαστεί το πρόσφατο ψήφισμα του ΕΠΑΜ, σύμφωνα με το οποίο δεσμεύεται με ποινικές ρήτρες  για την άμεση υλοποίηση του πολιτικού του προγράμματος, ώστε να καταστεί εφικτή η αποδέσμευση της χώρας από το χρέος, και η ανασυγκρότηση ενός ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους με πλεονασματική οικονομία.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκθέσετε τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας.

Όλοι μαζί μπορούμε ν’ ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση για ένα καλύτερο μέλλον!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ και τη Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη στην μικρή πλατεία Αγ. Δημητρίου στο Καρλόβασι, ώρα 20.00.
 
(epamsamou@gmail.com)                                                                                      Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ Σάμου   

Δεν υπάρχουν σχόλια: