Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Άνω Βαθύ Σάμου: Ευχάριστη έκπληξη Νο 2…

Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" επισκέφτηκε, όπως είχε προγραμματίσει και ενημερώσει, την δημοτική κοινότητα Βαθέος στις 15 Σεπτεμβρίου. Ευχάριστη έκπληξη για όλους η παρουσία στελεχών του δήμου, για δεύτερη φορά μέσα στο 2016 κατά τις επισκέψεις της δημοτικής παράταξης, ο αντιδήμαρχος κ. Χ. Σεβαστάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κ. Αμυρσώνης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέπτυξε διάφορες θεματικές ενότητες σχετικά με την "Ανατροπή", την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και την λειτουργία της δημοτικής αρχής. Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με προσοχή και ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος μεταξύ όλων.


Οι κάτοικοι εξέφρασαν πολλά παράπονα. Για πολλούς η τοπική κοινότητα είναι ανύπαρκτη.

Ακούστηκαν πολλές απόψεις και αναφέρθηκαν σε περιοχές της κοινότητας που είναι παραμελημένες. Ένα παράδειγμα η Βλαμαρή, όπου δεν υπάρχει αποχέτευση και δημιουργούνται συχνά προβλήματα στο νερό της ύδρευσης.

Έγιναν συσχετισμοί και αναφορά σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε άλλες δημοτικές ενότητες, όπως του Πυθαγορείου και του Μαραθοκάμπου. Τα δύο στελέχη της δημοτικής αρχής συνειδητοποίησαν ότι σε πολλά ζητήματα δεν υπάρχει προγραμματισμός και αναφέρθηκαν στο ότι οι αντιδήμαρχοι των άλλων περιοχών ίσως δεν κάνουν και τόσο καλά την δουλειά τους.

Η "Ανατροπή" συνεχίζει τις επισκέψεις και ενημερώσεις, όπως έχει υποσχεθεί, προβάλλοντας πάντα τα σοβαρά προβλήματα όλων των περιοχών, θίγοντας τα κακώς κείμενα, επιμένοντας στις ανάγκες και στην βελτίωση των συνθηκών επιβίωσης των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: