Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αγωνίζονται μόνοι τους οι κάτοικοι των Σκουραίικων Σάμου

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σκουραιίκων. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι και ο εκπρόσωπος της κοινότητας, Κώστας Χατζηχρήστου. Έγινε ενημέρωση, συζήτηση με τους παρευρισκομένους και ανταλλάχτηκαν διάφορες απόψεις.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέπτυξε διάφορα ζητήματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και την λειτουργία του δήμου. Ανέλυσε με παραδείγματα κάποια από αυτά και ακολούθησε διάλογος, όπου κυριάρχησε ο προβληματισμός και η απογοήτευση ορισμένων, με όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας.

Ο εκπρόσωπος της κοινότητας αναφέρθηκε στο ό,τι γίνεται, γίνεται τις περισσότερες φορές με προσωπική εργασία. Πολλά προβλήματα πρέπει να τα διευθετήσει μόνος του και πολλά αιτήματά του προς την δημοτική αρχή, ακόμα δεν έχουν λυθεί.

 Έντονος ήταν ο προβληματισμός του για ένα δασύλλιο που υπάρχει στην είσοδο του χωριού (από εκεί είχε κινδυνεύσει το χωριό στην φωτιά του 2000), όπου ο δήμος δεν το βάζει στον προγραμματισμό του, για να καθαριστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: