Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 12 Οκτωβρίου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. Προσωρινή τοποθέτηση αναπληρωτών εκπ/κών Ειδικής Αγωγής 2. Εξέταση εγγράφου (4-9-12) της Δ/νσης 1ου Δ.Σ. Σάμου 3. Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλων σπουδών 4. Διαθέσεις – τροποποιήσεις-ανακλήσεις εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων από τη Β/θμια Εκπ/ση 5. Εξέταση εγγράφου (5-10-12) της Δ/νσης 1ου Δ.Σ. Σάμου

Στο πρώτο θέμα έγιναν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής, για την Παράλληλη στήριξη, σύμφωνα με την εισήγηση της Προϊσταμένης του ΚΕΔΔΥ Σάμου. Τις τοποθετήσεις μπορείτε να τις δείτε εδώ

Ως δεύτερο θέμα ήταν το έγγραφο της Δ/νσης του 1ου Δ.Σ. Σάμου όπου ζητούσε την τοποθέτηση τριών (3) εκπ/κών παράλληλης στήριξης για την Α’, Β’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

Για την Α’ Δημοτικού ήδη τοποθετήθηκε συνάδελφος, ενώ για τις υπόλοιπες παράλληλες στηρίξεις ζήτησα να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί Γενικής Αγωγής από τη Δ/νση, εφόσον δε διορίσει το Υπουργείο Παιδείας.

Στο τρίτο θέμα αναγνωρίσθηκε η συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε αναπληρωτή εκπαιδευτικό ΠΕ-20 Πληροφορικής.

Στο τέταρτο θέμα ισχύει το ίδιο που είπα και στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ ότι αυτό που γίνεται συστηματικά από το ΠΥΣΔΕ Σάμου να μας διαθέτουν εκπ/κούς Ειδικοτήτων και στη συνέχεια να τους ανακαλούν είναι απαράδεκτο. Το ίδιο έγινε και σήμερα με νέες ανακλήσεις. Ας ξεκαθαρίσει το ΠΥΣΔΕ, αφού υπολογίσει τα δικά της κενά, ποιους εκπ/κούς θα διαθέσει στην Α/θμια Εκπ/ση. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε καθημερινά προβλήματα στα Δημοτικά Σχολεία και απείχα από τη διαδικασία.

Ως πέμπτο θέμα ήταν το έγγραφο της Δ/νσης του 1ου Δ.Σ. Σάμου όπου ζητούσε την τοποθέτηση της κ. Δελαπόρτα Αικατερίνης, ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής, στο σχολείο της.

Η κ. Δελαπόρτα Αικατερίνη, ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής, έχει ήδη τοποθετηθεί στο σχολείο της με 10 ώρες και 8 ώρες στο Δ.Σ. Βαθέος με προηγούμενη απόφαση του ΠΥΣΠΕ (4/10/12).

Πάντα στη διάθεσή σας

Κακαγιάννης Αντώνης

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου

6944271826-2273061970-61231

Δεν υπάρχουν σχόλια: