Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ ΣΑΜΟΥ, 4 Οκτωβρίου 2012

Του αιρετού του ΠΥΣΠΕ Σάμου,
Κακαγιάννη Αντώνη

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Σάμου με τα εξής θέματα: 1. Προσωρινή τοποθέτηση αναπληρωτών εκπ/κών 2. Εξέταση δύο (2) αιτήσεων εκπαιδευτικών 3. Τροποποίηση διάθεσης εκπαιδευτικού ΠΕ-06 Αγγλικής Γλώσσας και 4. Διαθέσεις – τροποποιήσεις-ανακλήσεις εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων από τη Β/θμια Εκπ/ση.

Στο πρώτο θέμα έγιναν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων, Μαυρομάτη Ευάγγελου, ΠΕ-32 Καλλιτεχνικών, Σπυρίδωνος Θεοδώρου, ΠΕ-16 Μουσικής και Βασιλάκου Φώτιου, ΠΕ-20 Πληροφορικής στο 1ο Δ. Σ. Νέου Καρλοβάσου (Ε.Α.Ε.Π.), επειδή διορίστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας για το συγκεκριμένο σχολείο.

Στο δεύτερο θέμα τοποθετήθηκαν μετά από αίτησή τους, οι εκπαιδευτικοί κ. Κεχαγιάς Θεόδωρος στο Δ.Σ. Μεσαίου Καρλοβάσου και κ. Τσερμεντσέλη Μαρία στο Δ.Σ. Κουμεΐκων.

Ως τρίτο θέμα ήταν η τροποποίηση της διάθεσης της Εκπ/κού ΠΕ-06 Αγγλικής Γλώσσας, Μπίρμπα Ιλία, που τοποθετήθηκε 4 ώρες στο Δ.Σ. Πύργου, αντί του Δ.Σ. Πλατάνου που είχε τοποθετηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (27/9/12)

Στο τέταρτο θέμα το ΠΥΣΠΕ δεν έκανε δεκτές τις ανακλήσεις διάθεσης των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής από τη Β/θμια Εκπ/ση, επειδή δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα στα σχολεία της Α/θμιας Εκπ/σης. Τοποθέτησε μόνο την κ. Δελαπόρτα Αικατερίνη, ΠΕ-11 Φυσικής Αγωγής,
επειδή διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου στην Α/θμια Εκπ/ση με 10 ώρες στο 1ο Δ.Σ. Σάμου και 8 ώρες στο Δ.Σ. Βαθέος. Τελικά ενημερώθηκα σήμερα (5/10) ότι έγινε ανάκληση της διάθεσης από τη Β/θμια Εκπ/ση.

Αυτό όμως που γίνεται συστηματικά από το ΠΥΣΔΕ Σάμου να μας διαθέτουν εκπ/κούς Ειδικοτήτων και στη συνέχεια να τους ανακαλούν είναι απαράδεκτο. Ας ξεκαθαρίσει από την αρχή το ΠΥΣΔΕ, αφού υπολογίσει τα δικά της κενά, ποιους εκπ/κούς θα διαθέσει στην Α/θμια Εκπ/ση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ υπάρχουν αρκετά κενά Γυμναστών στην Α/θμια εκπ/ση, η Περιφέρεια Β. Αιγαίου (ΑΠΥΣΔΕ ) αποσπά – επειδή πλεονάζει !!! – εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11, από το ΠΥΣΔΕ Σάμου στο ΠΥΣΠΕ Λέσβου, για το διδακτικό έτος 2012-2013, ύστερα από αίτησή του και χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σχολικής μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λήμνο

Δείτε την απόφαση εδώ

Πάντα στη διάθεσή σας
Κακαγιάννης Αντώνης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Σάμου
6944271826-2273061970-61231

Δεν υπάρχουν σχόλια: