Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Επεισόδια στο Γυμνάσιο Σάμου. Αστυνομικός-πατέρας χτύπησε μαθητή και τη Διευθύντρια του σχολείου!

iek gymnasioΕπεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο γυμνάσιο της πόλης της Σάμου, μεταξύ ενός γονέα και μαθητών, που βρίσκονταν στην είσοδο του σχολείου, που τις τελευταίες ημέρες τελεί υπό κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν γονιός, που συνόδευε το παιδί του, ζήτησε από τους μαθητές να ανοίξουν την είσοδο του σχολείου, προκειμένου το παιδί του να μπει στο σχολικό κτίριο, κάτι που αρνήθηκαν οι μαθητές. Τότε εξαγριωμένος χτύπησε ένα εκ των παιδιών, καθώς και τη γυμνασιάρχη του σχολείου, κα Μαρία Ξύδη.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σάμου  και σύμφωνα με πληροφορίες θα  απευθυνθούν στο εισαγγελέα Σάμου.

Στα επεισόδια που έγιναν σήμερα το πρωί στο γυμνάσιο της πόλης, αναφέρθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρμονία», η γυμνασιάρχης της σχολικής μονάδας, Μαρία Ξύδη.

«Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας κύριος και τον είδα να χτυπάει ένα παιδί. Στάθηκα μπροστά και δέχτηκα και εγώ το ξύλο. Από τι έμαθα ένα άλλο παιδί έπιασε το παιδί του και του είπε να μη φύγει για να ψηφίσει. Δώσαμε κατάθεση, πήγαμε στο νοσοκομείο και αύριο επιτροπή γονέων και καθηγητών θα πάμε στον εισαγγελέα, καθώς σήμερα έλειπαν από το δικαστικό μέγαρο», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: