Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν ΣΑΜΟΥ στις 17/10/2012

Την Τετάρτη 17/10/2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κι έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Δημοτική Επιτροπή Παιδείας: Να σταλεί έγγραφο στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας με το αίτημα της έγκαιρης ενημέρωσης για την εκάστοτε ημερομηνία συνεδρίασης καθώς επίσης και τα αντίστοιχα θέματα ημερήσιας διάταξης προκειμένου το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να έχει τον απαραίτητο χρόνο να συνεδριάζει και να διαμορφώνει θέση για το κάθε θέμα, που στη συνέχεια θα μεταφέρει στην Επιτροπή ο Εκπρόσωπός μας.

2. Παράσταση στη ΔΙΠΕ Σάμου: Να ζητηθεί συνάντηση με το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου προκειμένου να αναφερθούν εκπαιδευτικά προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογό μας και να αναζητηθούν λύσεις.

3. Ανακοίνωση-Καταγγελία για: α) τις κενές θέσεις σε Σχολικές Μονάδες της Σάμου- β) τα Ολοήμερα νηπιαγωγεία- γ) συγχωνεύσεις σχολείων και δ) μεταφορές μαθητών: Να καταγγείλουμε την πολιτική της κυβέρνησης που δυο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων εξακολουθούν να υπάρχουν κενές θέσεις εκπαιδευτικών στα Σχολεία.

4. Σίτιση εκπαιδευτικών: Να αναζητηθεί λύση για το θέμα της σίτισης των εκπαιδευτικών μέσα από τη λέσχη του Πανεπιστημίου και της Λέσχης των Αξιωματικών.

5. Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ: Να διεκδικηθεί δυναμικά το αυτονόητο- να δίνεται η δυνατότητα ομιλίας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε εκπρόσωπο του Συλλόγου, κατά τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις που οργανώνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

 

Για το Διοικητικό   Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κακαγιάννης Αντώνης

clip_image002

Η Γραμματέας

Εμμανουηλίδου Αλεξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: