Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Άκυρη η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Πυθαγορείου

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικο σχολειο πυθαγορειουΣήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου για να ενημερωθούν οι γονείς  για τη συνάντηση μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου και του Δ/ντή του σχολείου με την Εισαγγελέα Σάμου  με αφορμή τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία για την έναρξη του προγράμματος της Δομής Υποδοχής (ΔΥΕΠ) των παιδιών από το Κέντρο Μεταναστών εντός των σχολικών μονάδων.

Αφού έγινε η ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου και τον Δ/ντή του σχολείου, κλήθηκαν οι γονείς που παρευρίσκονταν στη Συνέλευση σε μυστική ψηφοφορία. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν αδιάβλητη, επειδή δεν υπήρξαν καταστάσεις των γονέων που ψήφισαν, αλλά και επειδή δύο μέλη..

του Δ.Σ. πήραν την κάλπη και την μετέφεραν έξω από την αίθουσα της ψηφοφορίας για να ψηφίσουν οι γονείς, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αίθουσας, πράγμα που δεν προβλέπεται από καμία διαδικασία, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να θεωρηθεί άκυρη.

Επομένως δεν υπήρξε απόφαση από την Γενική Συνέλευση του Πυθαγορείου και ο κάθε γονέας θα είναι προσωπικά υπεύθυνος για το τι θα αποφασίσει να πράξει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: